5 saker som stör din sömn
Stress, oro och förändrade livssituationer är de vanligaste orsakerna till sömnlöshet. Dessutom har vi de klassiska sömnbovarna koffein, nikotin, alkohol osv. Men det finns fler orsaker till sömnproblem som många av oss inte känner till.
Örtsmoothie
Örtsmoothie
Njut av den här svalkande smoothien med fräsch smak av frukter och örter. Ett perfekt mellanmål som snabbt fyller på tömda energidepåer.
Timjankakor med örtte
Timjankakor med örtte
De här smarriga kakorna är perfekta som mysmellis på eftermiddagen eller som snacks på kvällen framför tv:n. De är glutenfria, innehåller inte vanligt socker och är även laktosfria, om du väljer laktosfritt smör. Ett recept som de flesta tål.
Snuva dina tankevirus
När vi inte förverkligar våra drömmar skapas en inre konflikt och vi försöker hitta en förklaring som känns trovärdig. Men den är inget annat än ett tankevirus som håller oss tillbaka. Det är dags att göra oss av med dem en gång för alla!
Pizza bianco
Pizza bianco
Pizza bianco är en lyxig variant av den vanliga pizzan med röd tomattopping. Välj sedan övriga ingredienser till toppingen efter tycke och smak.
Därför ska du njuta av solen
Därför ska du njuta av solen
Vi får ständigt höra hur farligt det är att sola. Men måttliga soldoser är en förutsättning för god hälsa. Här är anledningarna till varför det är en strålande idé att ta vara på ljuset och bli en smart soldyrkare.
Supersmarrig nässelcocktail
Supersmarrig nässelcocktail
Den här gröna godingen kommer du att vilja dricka om och om igen i sommar! En ren hälsoboost som är gjord av nässlor, äppeljuice, citron och ingefära.
5 saker du bör veta om jordgubbar
5 saker du bör veta om jordgubbar
Ingen sommar utan jordgubbar! Här är några fakta om våra älskade bär (som egentligen inte alls är bär!) som du kanske inte kände till. Och några värdefulla tips!
Så påverkas din hälsa av en hobby
Så påverkas din hälsa av en hobby
Studier visar att inget slår en hobby när det gäller att boosta hälsan – både den mentala och fysiska. Här är fem höjdar-hobbies som gör underverk för ditt välmående.
Färskoströra med rödbeta
En röra passar perfekt som tilltugg och snacks. Rotfrukter och syrlig färskost är en perfekt kombination och den är enkel att göra. Variera din röra med exempelvis bakad sötpotatis, pumpa, rotselleri eller palsternacka.