Därför hjälper meditation
0
Fyra av tio svenska kvinnor lider av sömnproblem visar ny statistik från Folkhälsomyndigheten och oftast ligger det stress bakom besvären. Men det finns lösningar och en av dem är meditation.
Varför måste man kräkas, mamma?
0
Detta – och mycket annat – ger de nya, fint illustrerade böckerna från Apotek Hjärtat svar på. Perfekta att ha hemma i vab-tider!
Här finns det nya gröna proteinet!
0
Möt bokaktuella Therese Elgquist som berättar om våra främsta gröna proteinbomber – och "doldisar" som fröer, nötter, durra och glädjande nog för alla chokladälskare: kakao!
Surftiden avgör hotellpriset
0
Familjeresa! Nu ska vi verkligen umgås… med våra telefoner… Känns situationen igen? Men kanske blir det ändring på det i framtiden, om hotellpriset kan avgöras av hur mycket tid vi lägger på våra skärmar!
Skydda ögonen i vinter
0
Två av tre svenskar använder inte solglasögon på vintern visar en ny undersökning. Detta trots att solens strålar kan vara ännu farligare vintertid och på sikt leda till sjukdomar som grå starr och åldersförändringar i gula fläcken.
Detta stressar oss mest i februari
0
Vab-ruari står för dörren och många räds att familjen ska ligga däckad i förkylning, magsjuka eller influensa. Det är dock inte själva sjukdomarna som stressar oss mest, visar en ny Novus-undersökning…
Köpställen i Hälsa nr 2
0
Här kan du enkelt klicka dig vidare till rätt sida och köpa många av de härliga produkter vi tipsar om i Hälsa – både inom skönhet, träning och mat!
Körsång – ett lyckopiller utan biverkningar!
0
Emmalena Flyman är inte bara författare till boken ”Kärleken till en kör” – hon är dessutom en av de hundratusentals svenskar som upptäckt vilken boost det är för humöret att ta ton tillsammans med andra. Och hälsoeffekterna är många!
Här är psykisk ohälsa vanligast
0
Brist på sysselsättning och dålig ekonomi ökar risken för psykisk ohälsa. Det visar Folkhälsomyndighetens nya kartläggning.
Piggare, friskare, starkare med adaptogener
0
En funkar bäst mot stress och infektioner, en annan fungerar uppiggande och förbättrar minnet. Lär dig allt om de sex mest kända adaptogenerna!