ArtiklarNjutningsfull viktkoll
Efter att ha jojobantat i 20 år tröttnade Katarina och bestämde sig för att testa något nytt. Med "energibalans tänket" och balansmåltiderna blev hon av med viktproblemen för gott!
Sov gott och bli en vinnare!
Främsta vinsten med god sömn är förstås att du slipper gå omkring och känna dig trött. Men det finns många fler sidovinster, här är några.
Sov bättre – helt naturligt
Det finns alternativ till sömntabletter och att räkna får. Prova dig fram bland örtpreparat, avslappning och nytänk.
Två övningar för ro och harmoni
Stoppa dina tankar och nå ökad medvetenhet med hjälp av två enkla övningar.
En grön minut mot stress!
Gå ut och njut av det härliga vintervädret! En enda minut räcker nämligen för att dämpa blodtryck, puls och stresshormoner.
En trendig böna
Har du också hakat på sojatrenden? I så fall skyddar du hjärtat och minskar cancerrisken – för att bara nämna några av hälsoeffekterna.
Upptäck de nya sojaprodukterna
Associerar du soja enbart till en flytande smaksättare? Då ska du prova trendig tempeh och tofu, för att inte tala om sojasnacks och alla nyttiga alternativ till mjölkprodukter.
Låt växtriket hjälpa dig
Här är de tio mest väldokumenterade naturliga hjälparna – som samtidigt hör till storsäljarna. Hitta medlet för dig och må bättre.
Träning som stärker ryggen
Taktil massage - lätta händer som lugnar
Stressen rinner av och kroppens lugn och ro-hormon kopplas på. Taktil massage, mjuk som en smekning, hjälper mot allt från illamående till smärta.
8 alternativa behandlingar vid cancer
Här är de vanligaste behandlingsmetoderna vid de alternativa cancerklinikerna.
Allergiframkallande parfymämnen
Allergiframkallande parfymämnen
EU har pekat ut 26 olika ämnen i parfymer som särskilt allergiframkallande. Ämnena är inte förbjudna och används ofta inom kosmetikaindustrin. Här får du en lista på dessa ämnen.
Mindness för själen
Mindness bygger på forskningen om hur kropp, tankar och känslor hör samman och påverkar varandra. Här får du ett mentalt träningsprogram som ska hjälpa dig bygga upp självkänsla och viljestyrka.
Vass i kanten men naggande god
Den har inga vackra blommor, den är ett envist ogräs och den bränns. Men nässlan är också multianvändbar och supernyttig. Missa inte de späda vårskotten!
LCHF-kosten – en het potatis
Smör, ost och goda såser eller bröd, potatis och pasta på tallriken – ja, om det strider experterna. Och debatten har blivit både het och hätsk den senaste tiden.
Så lurar du förkylningarna
Här får du våra bästa tips för hur du förebygger och lindrar förkylningar på naturlig väg.
Gympa fötterna
Med fotgymnastik och kärleksfull omvårdnad kan du slippa problem, till och med bespara dig operation.
Ge fötterna en andra chans
Vad gör man när inlägg inte hjälper? Ibrahim Turan, docent i ortopedi, förklarar de vanligaste fotproblemen. En operation är ibland en bra lösning.
Kabbala - en mystisk resa i dig själv
Madonna, Demi Moore, Mick Jagger och Donna Karan – alla har de gjort det, försökt förstå sig själva och sin omgivning med hjälp av kabbala. En tradition med rötter i judisk mystik.
Naturlig vård vid 27 krämpor
Johannesört och ljusterapi motar deppigheten. Massage och akupunktur är bra vid benskörhet. Vi har listat 27 krämpor och tips på hur du botar dem på naturlig väg.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent