ArtiklarTräna i vattnet
Nu är alla former av vattenträning hett! Här får du veta mer om aqua pilates, aqua qigong, aqua circuit, aqua spinning och vatten aerobics.
10 steg till bättre matvanor
Om du ger hjärnan det den behöver mår du bättre och får lättare att hålla vikten. Här ger hjärnforskaren Martin Ingvar sina bästa tips.
Mätt av bara tanken
Brukar det vattnas i munnen när du tänker på en skål fylld med smågodis, en smaskig tårtbit eller härligt feta salta chips? Bra, då kan du gå ner i vikt.
Sticka yogasockor
När du yogar är det viktigt att hålla leder och muskler varma, så att du inte sträcker dig under träningen. Här får du en stickbeskrivning till härliga yogasockor i ekologiskt ullgarn.
Anti-rynk yogaprogram
I 40-årsåldern blir huden blir mindre elastisk och rynkorna mer framträdande. Karin Björkegren Jones har tagit fram ett yogaprogram som speciellt är inriktat på att ge huden ny energi och lyster.
Gott efter maten
Efter en god middag passar det bra med något sött och gott till kaffet. Här får du fyra smarriga recept.
Hitta rätt behandling för dig
Njut dig frisk, pigg och energifylld – det våras för kroppsbehandlingarna och alla kan hitta sin metod som gör underverk. Vi guidar dig genom allt från klassisk massage till kinesiologi.
Naturlig hjälp mot tinnitus
Det susar, brusar, piper och tjuter – ljud som egentligen inte finns, men som aldrig tar slut. Tinnitus är en plåga för den som har det. Men det går att få tyst på oljudet på naturlig väg.
Tips för torrisar!
Tips för torrisar!
När kroppen kliar och hårbottnen fjällar så gäller det att boosta med fuktgivande krämer och sköna oljor. Här får du ett recept på en hudolja som får kroppen att jubla.
Hur bra är du på att ta kritik?
Kritik är en mäktig kraft – den kan både hjälpa och stjälpa. Här kan du testa dig själv och se hur bra du är på att ta kritik?
Bli bra på att ge kritik!
Att kunna ta kritik är en sak, minst lika viktigt är att kunna ge kritik klokt. Här får du en vägledning.
Låt kritiken bli din bästa vän
Ordet kritik kan nästan klinga som ett straff. Men vänd kritiken till något bra i stället och lär dig konsten att ta kritik på ett smart sätt!
Naturlig lindring mot adhd, damp m.fl.
De känns snart lika vanliga som astma och allergi, de neuropsykiatriska funktionshindren som kan heta till exempel adhd, damp eller Aspergers. Flera komplementära behandlingar kan lindra symtomen.
Tre drömdesserter
Meningsfull träning
Träning är en viktig del av många människors liv. Trenden är att vi vill ha variation och kvalité.
Gladare påsk med ekogodis
Kokad svinsvål, sekret från löss och skadliga färgämnen – påskgodiset kan innehålla en hel del otrevligheter. Men det finns nyttigare och mer naturliga alternativ.
Glad vårmat
Duka upp en härlig, grön buffé med flera nyttiga munsbitar som passar lika bra till påskhelgen som till en spontan vårbjudning.
Från kolesterolbomb till funkismat
För ett kvartssekel sedan såg man ägget närmast som en handgranat mot hjärtat. Idag har uppfattningen svängt.
Frågor och svar om ägg
Hur blir ägget lättskalat? Varför är en del ägg bruna och en del vita? Hur vet man om ägget är färskt? Här ger vi svar på sex vanliga frågor om ägg.
Hitta rätt i äggdisken
Det dyker upp allt fler äggsorter på butikshyllorna, men vad betyder egentligen de olika märkningarna på paketen? Vi reder ut begreppen.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent