ArtiklarNu vill vi röra oss på semestern
Paraplydrinkar och lugna soliga dagar i all ära. Men nu vill vi hellre göra världen till en bättre plats, ta hand om oss själva och träna med familjen och vännerna på semestern.
Lyft humöret på naturlig väg
Vitaminer, örter och motion kan hjälpa dig hitta tillbaka till glädjen igen.
Så hittar du glädjen igen
Här får du experternas bästa tips för hur du motar deppigheten och får humöret att stråla igen.
Adhd lindras med kostbyte
Allt fler barn och även vuxna diagnostiseras med adhd. Nu visar en ny studie att funktionsnedsättningen kan bero på överkänslighet mot viss mat.
Andas dig frisk och slank
Andas rätt – det ökar din energi och fettförbränning och håller dig friskare.
Fräscha fynd i grönsaksdisken
Groddar och skott är nyttiga, billiga och klimatsmarta. Under senare år har vi fått allt fler sorter att välja bland i mataffärernas kyldiskar. Här är några exempel.
7 groddfavoriter
Vill du prova att grodda själv? Här är några baljväxter och frön som är vanliga att grodda och lätta att lyckas med.
Viktcoachens kur mot sötsug
Vänj dig av med godiset. Här tipsar viktcoachen Katarina Holm Johansson om en två veckors avvänjningskur mot sötsug.
Kemiska tillsatser i hudvård
Kemiska tillsatser i hudvård
Här är en lista över syntetiska ämnen som ofta förekommer i hudvårdsprodukter.
Lilla löpskolan
Ge dig själv lite tid, så blir löpningen så småningom ett njutningsfullt måste. Här är tipsen hur du klarar din första mil och hur du varvar ner efteråt.
Spring i benen
Aldrig har vi sprungit som nu. Löpning ger dig inte bara kondition, utan frigör även glädjehormoner. Så haka på trenden och spring dig lycklig.
Träna ute är inne
Varför krypa in i en mörk och dammig träningslokal när solen skiner? Nu flyttar gymmet ut i parken i stället.
Tillskotten du kan behöva
Vuxna män behöver sällan några kosttillskott. Men andra grupper kan ibland behöva förstärka kosten, enligt nutritionist Ulla Johansson. Kolla vad som kan gälla just dig!
Nyfiken på raw food?
Vill du veta mer om raw food? Här berättar Erica Palmcrantz Aziz vad det innebär och vad som är fördelarna med att leva "rått". Vi bjuder också på flera goda raw food-recept att inspireras av.
Träningsflirta i sommar
Allt fler träffar kärleken på nätet. Nätdejting har blivit allt populärare och håller på att slå ut krogen som mötesplats. Nu kan också du som gillar träning och hälsa hitta en likasinnad själ.
I grönsakslandet: Vitkål
För somliga väcker den skolmatsminnen, för andra ses den som en delikatess. Vitkålen är en uppskattad året-runt-grönsak på middagsbordet.
Förlåt och hela dina relationer
Förlåtelse är en gåva som du ger till dig själv eftersom den frigör dig från det förflutna, så att du i stället kan leva helt och fullt i nuet. Prova att göra följande förlåtelseprocess!
Förlåt och få inre frid
Förlåtelsen är en gåva som frigör oss från smärtan i det förflutna och gör att vi kan gå vidare och få in mer glädje i livet.
Hårfint
Hårfint
Nu får det vara slut på elektriska hårstrån som klibbar fast i ansiktet. Dags att ta hand om kalufsen och ge den lite extra omsorg.
Gå ner i vikt med fiberrik mat
Ett smart sätt att bli mätt på färre kalorier är att satsa på mat med mycket kostfibrer. Här får du veta var du hittar de mättande fibrerna.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent