ArtiklarLåt det spira i köket
Groddar och skott är nyttiga och fräscha tillskott på grönsaksfronten. Grodda själv eller köp färdigt!
Nya ryggfixarna
Här får du tips på smarta hjälpmedel som förebygger och lindrar ryggsmärtor. Prylarna har utvecklats av personer som själva haft ont.
Skida dig stark
Längdskidåkning har blivit en het träningsform. Här får du Magdalena Forsbergs bästa nybörjartips
Sportlovsmat i backen
Ska du packa väskan för en hel dag med härliga sportlovsaktiviteter? Här får du inspiration till en god och nyttig matsäck.
Omega 6 väcker debatt
I nr 2 2011 publicerade vi en artikel om olika matoljor och vilka som är bäst för hälsan. Artikeln väckte stor debatt och därför har vi nu valt att förtydliga och reda ut vad nyare vetenskapliga studier kommit fram till när det gäller omega 3 och omega 6.
Skilsmässorna ökar
Antalet skilsmässor ökade med 6 procent under fjolåret i jämförelse med 2009. Mest skiljer sig par från Stockholmsområdet.
Smalmat som mättar
Fiberrik mat mättar bra och kan därför göra det enklare att hålla vikten eller gå ner i vikt. Här får du förslag på hur en dag med fiberrik mat kan se ut.
Lev lättare med nya hjärndieten
Ge hjärnan det den behöver och minska i vikt. Det lovar professor Martin Ingvar med sin nya hjärndiet. Här får du två härliga recept från hans bok "Hjärnkoll på maten"
Öka kreativiteten med flow learning
Flow learning är en enkel och kraftfull metod för att hitta den egna närvaron i naturen. Gå långsamt, tala långsamt – allt för att finna "flödet" och njuta av livet.
Allt fler väljer ekomat
Omkring en miljon svenskar handlar ekologiska produkter idag och efterfrågan ökar. Under 2010 ökade försäljningen av Kravmärkt mat med 11 procent.
Så lever du längre
Här får du fem enkla livsstilsråd som kan ge ett längre och friskare liv.
Nystart med detox light
Vissa grönsaker och frukter anses extra bra när det gäller att rensa kroppen från slaggprodukter. Här får du tips på några fräscha och lätta måltider som både smakar gott och ger kroppen en sund nystart.
Gyroträna hemma
Här är två välgörande ben- och höftöppnarserier som är jättebra för alla som sitter mycket.
Träna dig smidig med gyrotonic
Stel av för mycket stillasittande? Testa gyroträning – rytmiska övningar som öppnar och mjukar upp kroppen.
Friskare hud nu!
Friskare hud nu!
Huden är vårt största organ och påverkas av både yttre och inre faktorer. Här får du de bästa tipsen för hur du håller huden fräsch och undviker för tidigt åldrande.
Mjuka kroppsbehandlingar
Här får du veta mer om sex mjuka kroppsbehandlingar där terapeuter med lätta beröringar försöker stimulera våra kroppar till självläkning.
13 sätt att bli naturligt pigg
Ginseng, guarana eller lunchpromenad ute i dagsljuset – det finns många naturliga uppiggare att välja bland.
Gå dig i form!
Promenader är inte bara en skonsam motionsform, utan passar alla, oavsett ålder och fysik. Här får du Let´s dance-vinnaren Annika Sjöös promenadguide.
Näring till tusen för en tia
Ibland kan det vara svårt att få pengarna att räcka till. Men misströsta inte, vi har knepen som får få slantar att räcka till många goda och nyttiga måltider.
Dansa dig i form
Låt dig ryckas med av gungande rytmer och få grym kondition på köpet. Här får du veta mer om fem härliga dansstilar.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent