ArtiklarTaktil massage - lätta händer som lugnar
Stressen rinner av och kroppens lugn och ro-hormon kopplas på. Taktil massage, mjuk som en smekning, hjälper mot allt från illamående till smärta.
8 alternativa behandlingar vid cancer
Här är de vanligaste behandlingsmetoderna vid de alternativa cancerklinikerna.
Allergiframkallande parfymämnen
Allergiframkallande parfymämnen
EU har pekat ut 26 olika ämnen i parfymer som särskilt allergiframkallande. Ämnena är inte förbjudna och används ofta inom kosmetikaindustrin. Här får du en lista på dessa ämnen.
Mindness för själen
Mindness bygger på forskningen om hur kropp, tankar och känslor hör samman och påverkar varandra. Här får du ett mentalt träningsprogram som ska hjälpa dig bygga upp självkänsla och viljestyrka.
Vass i kanten men naggande god
Den har inga vackra blommor, den är ett envist ogräs och den bränns. Men nässlan är också multianvändbar och supernyttig. Missa inte de späda vårskotten!
LCHF-kosten – en het potatis
Smör, ost och goda såser eller bröd, potatis och pasta på tallriken – ja, om det strider experterna. Och debatten har blivit både het och hätsk den senaste tiden.
Så lurar du förkylningarna
Här får du våra bästa tips för hur du förebygger och lindrar förkylningar på naturlig väg.
Gympa fötterna
Med fotgymnastik och kärleksfull omvårdnad kan du slippa problem, till och med bespara dig operation.
Ge fötterna en andra chans
Vad gör man när inlägg inte hjälper? Ibrahim Turan, docent i ortopedi, förklarar de vanligaste fotproblemen. En operation är ibland en bra lösning.
Kabbala - en mystisk resa i dig själv
Madonna, Demi Moore, Mick Jagger och Donna Karan – alla har de gjort det, försökt förstå sig själva och sin omgivning med hjälp av kabbala. En tradition med rötter i judisk mystik.
Naturlig vård vid 27 krämpor
Johannesört och ljusterapi motar deppigheten. Massage och akupunktur är bra vid benskörhet. Vi har listat 27 krämpor och tips på hur du botar dem på naturlig väg.
Så behåller du lystern
Så behåller du lystern
Rynkorna blir bara fler och vart tog kindens naturliga rundning vägen ... ? För att bromsa hudens åldrande kan du faktiskt göra en hel del själv och behålla ett rosigt ansikte långt upp i åren.
Hemrört för mjukare hud
Hemrört för mjukare hud
Har du torr hud? Är du pysslig? Då ska du läsa detta. Av apelsin, kardemumma och avokado kan du göra egna kurer för huden, det är mumma för torr hud. Skäm bort dig med löddrande skrubb och doftande olja som du lätt rör ihop själv. Sedan är det bara att tappa upp badvattnet!
Redcord ger värken en match
Har du ont i ryggen, nacken eller problem med höfterna? Då kanske redcord är något för dig. Det handlar om en snäll träning med rep som väcker musklerna till liv.
Bästa apparna
Nu är det bara att plocka fram mobilen och köra ett yogapass, komponera sundaste middagen, kolla pollenhalterna… Det finns inga undanflykter kvar! Vi tipsar om de bästa programmen.
Överlista din aptit
Hungrig som en varg och mätt som en plätt ... hur vi upplever hunger och mättnad är väldigt individuellt. Aptitforskaren Hanna Isaksson avslöjar hur du kan äta och leva för att känna dig mätt tidigare och längre.
Minska suget efter sött
Åtrår du allt som är sött och mumsar hejdlöst? Här får du kostrådgivaren Catrine Schücks bästa tips för hur du kommer ur ett sockerberoende.
Trolla med matresterna
Vart tar den vägen, all mat vi inte äter upp? I soptunnan, visar en ny undersökning. Skona miljön och plånboken och lär dig göra något gott av resterna.
Kalorisnål och nyttig snabbmat
Snabbt ska det gå när magen kurrar och middagen ska på bordet. Här får du goda, nyttiga och kalorisnåla tips som hjälper dig undvika snabbmatsfällan.
Bäst näring per kalori
När man vill gå ner i vikt och äter lite mindre kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med näring. Då är det extra viktigt att välja mat med lite energi men med mycket vitaminer och mineraler.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent