ArtiklarGe fötterna en andra chans
Vad gör man när inlägg inte hjälper? Ibrahim Turan, docent i ortopedi, förklarar de vanligaste fotproblemen. En operation är ibland en bra lösning.
Kabbala - en mystisk resa i dig själv
Madonna, Demi Moore, Mick Jagger och Donna Karan – alla har de gjort det, försökt förstå sig själva och sin omgivning med hjälp av kabbala. En tradition med rötter i judisk mystik.
Naturlig vård vid 27 krämpor
Johannesört och ljusterapi motar deppigheten. Massage och akupunktur är bra vid benskörhet. Vi har listat 27 krämpor och tips på hur du botar dem på naturlig väg.
Så behåller du lystern
Så behåller du lystern
Rynkorna blir bara fler och vart tog kindens naturliga rundning vägen ... ? För att bromsa hudens åldrande kan du faktiskt göra en hel del själv och behålla ett rosigt ansikte långt upp i åren.
Hemrört för mjukare hud
Hemrört för mjukare hud
Har du torr hud? Är du pysslig? Då ska du läsa detta. Av apelsin, kardemumma och avokado kan du göra egna kurer för huden, det är mumma för torr hud. Skäm bort dig med löddrande skrubb och doftande olja som du lätt rör ihop själv. Sedan är det bara att tappa upp badvattnet!
Redcord ger värken en match
Har du ont i ryggen, nacken eller problem med höfterna? Då kanske redcord är något för dig. Det handlar om en snäll träning med rep som väcker musklerna till liv.
Bästa apparna
Nu är det bara att plocka fram mobilen och köra ett yogapass, komponera sundaste middagen, kolla pollenhalterna… Det finns inga undanflykter kvar! Vi tipsar om de bästa programmen.
Överlista din aptit
Hungrig som en varg och mätt som en plätt ... hur vi upplever hunger och mättnad är väldigt individuellt. Aptitforskaren Hanna Isaksson avslöjar hur du kan äta och leva för att känna dig mätt tidigare och längre.
Minska suget efter sött
Åtrår du allt som är sött och mumsar hejdlöst? Här får du kostrådgivaren Catrine Schücks bästa tips för hur du kommer ur ett sockerberoende.
Trolla med matresterna
Vart tar den vägen, all mat vi inte äter upp? I soptunnan, visar en ny undersökning. Skona miljön och plånboken och lär dig göra något gott av resterna.
Kalorisnål och nyttig snabbmat
Snabbt ska det gå när magen kurrar och middagen ska på bordet. Här får du goda, nyttiga och kalorisnåla tips som hjälper dig undvika snabbmatsfällan.
Bäst näring per kalori
När man vill gå ner i vikt och äter lite mindre kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med näring. Då är det extra viktigt att välja mat med lite energi men med mycket vitaminer och mineraler.
8 naturliga kolesterolsänkare
Det känns inte och det syns inte utanpå. Men två av tre har ett högt kolesterolvärde utan att veta om det. Lär dig sänka kolesterolet på naturlig väg.
Hjälp, magen bråkar!
Uppsvälld som en ballong, ömmande, trög och allmänt bullrig – magen är ett sorgebarn för många. Här är kostråden och naturmedlen som lindrar dina magbesvär.
Reflexologi = zonterapi för hela kroppen
Reflexologi är en rätt okänd metod, men nära släkt med zonterapin. Den har sina rötter i folkmedicinen och behandlingarna startar en process som börjar med "utstädning" och slutar med helande.
Svensk massage - ett grepp som står sig
Lätta tryck och bestämda knådningar. Svensk massage har blivit en klassiker som får allt fler att njuta och slappna av på britsen.
Det våras för massagen
Hetast är massage, men fler och fler terapeuter skräddarsyr kroppsbehandlingar som passar just för dig. Vi har koll på trenderna.
I hetaste laget
Svetten rinner och kroppen blir mjuk. Bikramyoga som utövas i 40 graders värme passar både den vältränade och soffpotatisen. Nu lockas allt fler till yogastudion, inte minst männen.
Stretcha bort stressen
En stressad kropp är en stel kropp. Ta en paus och ge musklerna en chans att återhämta sig. Här är fem enkla övningar.
8 knep för att lura hungern
Vill du minska i vikt utan att gå och känna dig hungrig? Här är viktcoachens bästa tips på hur man kan öka mättnadskänslan samtidigt som man drar ner på kalorierna.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent