Artiklar

Skribent: Sara Riis Hasselskog


Tävla om bärbara högtalare från Urbanista!
Tävla om bärbara högtalare från Urbanista!
Visst vore det toppen med bärbara högtalare när du tränar eller gör yoga? Nu kan du vinna en Urbanista Sydney-högtalare. Vi lottar ut tre Urbanista Sydney som är i pocketstorlek, är vattenresistenta och kan följa med dig överallt! Högtalarna är i färgerna grön, vit och rosa, så glöm inte ange vilken färg du skulle vilja vinna!
Nektarinparfait med fikon och körsbär
Nektarinparfait med fikon och körsbär
Bananglass är enkelt att göra och kan varieras efter vad som finns i skafferi och frys. Till denna parfait har jag valt syrliga nektariner! Hemligheten med att få till rätt konsistens är att mixa med lite nötmjölk eller grädde. Godast blir det om den serveras direkt.
Basilika- och jordgubbsspritzer
Basilika- och jordgubbsspritzer
Smakkombinationen i denna drink är så somrig och kan enkelt förändras med mynta/nektarin, mynta/vattenmelon – eller byt ut vattnet mot örtte! Kombuchan gör drinken extra festlig och nyttig med sina goda enzymer och bakterier. Det går även att använda kolsyrat mineralvatten för att få till bubbligheten
Gul tomatsoppa med sojastekt majs
Gul tomatsoppa med sojastekt majs
Denna soppa blir så god – och vacker! Toppingen är viktig eftersom man gärna vill få textur i soppan. Toppingen kan bestå av nötter, råa finhackade grönsaker (som i en klassisk gazpacho) eller örter och hampafrön. Tillaga gärna dagen före.
Ljuvlig avokado-cheesecake!
Ljuvlig avokado-cheesecake!
En smakrik skapelse som är lika rolig att göra som god att äta – och med många spännande ingredienser! Har du inte miso och näringsjäst så kan de uteslutas. Jobba då fram den fylliga goda smaken med tamarisoja och örtsalt. Servera cheesecaken på mingel med många gäster, men tänk på att den gärna vill stå svalt fram till servering. Den passar även bra som förrätt till en sommarmiddag.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent