Lär dig baka glutenfritt!

Upptäck Hälsas exklusiva webbkurs i glutenfri bakning under ledning av proffsen Jessica Frej och Maria Blohm. Läs mer och beställ här!

Lär dig baka glutenfritt!

Hälsas webbkurs i bakning är till för dig som är glutenintolerant eller vill dra ner på gluten av andra skäl.  "Baka glutenfritt" lär dig att baka goda matbröd och klassiska bakverk att njuta av– helt utan gluten.

Kursen leds av matprofilerna Jessica Frej och Maria Blohm, författare till böckerna "Nytt bröd" och "Nytt fikabröd". I flera filmer visar Jessica och Maria sina bästa knep för att få ihop en god och fungerande deg när de de bakar allt från grovt bröd och bovetefrallor till klassiker som toscakaka och schackrutor.

Dessutom innehåller kursen texter om glutenintolerans, intervjuer med experter om vad som är viktigt att tänka på när man lägger om kosten till glutenfritt, med mera. Du kan använda kursen på din dator, läsplatta eller i din mobil. 

Hör Hälsas chefredaktör Maria Torshall berätta mer om kursen, och beställ här!

  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!