Bli en Hälsovinnare i Blodomloppet 2017!

Nominera dig själv eller en vän till Hälsas lyxiga pris Årets Hälsovinnare!

En vinnare i varje lopp får ett fint kit av ekologiska skönhetsprodukter från Rosenserien och en helårsprenumeration på Hälsa. Alla lokala vinnare har dessutom chans att att bli Årets Hälsovinnare och få en hel vecka för två på fantastiska Masesgården i Leksand!

Så här gör du:  Motivera varför du/din vän ska vinna i fritextfältet här nedanför. Alla som deltar i Blodomloppet och har gjort en hälsovinst kan delta. Kanske har du gått igenom en tuff sjukdomsperiod, klarat av en stor viktnedgång, slutat med tobak eller varit med om någon annan hälsovinst? Skriv och berätta – och lycka till!

Viktigt:

- För att kunna delta i tävligen måste du (eller din vän) både vara anmäld till Blodomloppet och fylla i tävlingformuläret längst ner på sidan!

- Efter din motivering, glöm inte att även skriva in följande info:

1) I vilken stad du/din vän ska delta Blodomloppet samt vilket datum.

2) Ditt telefonnummer! Redaktionen behöver det för att kunna nå dig om du är en av våra kandidater.

 

Anmäl dig till Blodomloppet här (öppnas i eget fönster)

Blodomloppet går av stapeln i 16 orter runt om i landet mellan maj och september, och är till för alla. Spring, jogga eller gå 5 eller 10 kilometer och främja blodgivning i Sverige! Läs mer på blodomloppet.se

Eleonor Jakobsson från Umeå blev Årets Hälsovinnare 2015 – efter att ha gått ner 52 kilos övervikt på bara ett år!

 

Så här skriver 2015 års Hälsovinnare Eleonor Jakobsson:

Vilken fantastisk vecka det var på Masesgården! Där finns allt: fin natur, bra träning, god mat, fina föreläsningar, nya bekanta.

Otroligt roligt att få prova på dans, ett pass i utegymmet, yoga, promenader med stavar, en löptur i skogen. Och lyxigt att få avsluta dagen med ett par längder i bassängen. 

Känslan av att knyta på sig skorna och lunka i väg ut i skogen, känna att kroppen svarar, att orka längre för varje gång.

Hälsovinsten man får av att gå ner ett par kilo och orka mera. 

Allt detta och mycket mer har man chans att vinna vid deltagande i Blodomloppet. Blodomloppen är en träningsbonus där ALLA kan vara med, det är en otrolig gemenskap i spåren!

Tack för en otrolig vinst.

Mvh, en utvilad och tränad Eleonor. 

1. Här kan du nominera dig själv eller en vän till Årets Hälsovinnare. Skriv in din motivering här! *

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!