Vinn ekologiska doftljus!

Vi lottar ut 3 härliga ljus, var med och tävla här.

Vinn ekologiska doftljus!

Vi har fått 3 härliga ljus att lotta ut till våra läsare. När du svarar på frågan här nedanför och fyller i dina kontakuppfiter, är du med och tävlar om ett ljus.

Slumpen avgör vilket av följande tre ljus du vinner:

"No 152 Coriander" (på bild här) är ett handgjort ljus av vax från ekologisk soja stöpt i ett munblåst glas. Har fyllig doft av örtig koriander och brinntid på 45 timmar, värde 519 kr, från L:a Bruket. 

"Bubbel & rosa grapefrukt" av plantolja och vax från förnyelsebara källor har frisk citrusdoft och brinntid på 45 timmar, värde 189 kr, från Klinta & Co.

"Winter" är ett handgjort doftljus av raps­olja och ekologiska eteriska oljor från kryddnejlika och kanel. Har brinntid på upp till 65 timmar, värde 299 kr/180 g, från Hing Organics.

 

Lycka till, och God Jul!

1. Från vilken svensk stad på Västkusten kommer L:a Bruket? *

Genom att delta i tävlingar från Egmont godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: Tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.
Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.
Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.
Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.
För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor. 

  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!