Tävla om lyxig ansiktskräm!

Vi lottar ut ett stort antal ekologiska ansiktskrämer från Rosenserien. Missa inte detta!

Tävla om lyxig ansiktskräm!

Vi har fått 30 ex av den näringsrika fuktkrämen "Moisturizer normal/dry skin" (50 ml) från Rosenserien (värde 325 kr) att lotta ut till våra läsare. Var med och tävla om den ekologiska krämen, som funkar lika bra som dag- eller nattkräm, här!

Svara på frågan nedan och fyll i dina kontaktuppgifter. Vi behöver ditt svar senast 27 december.

Lycka till, och God Jul!

1. Vilket årtionde grundades Rosenserien? *

Genom att delta i tävlingar från Egmont godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: Tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.
Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.
Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.
Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.
För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!