Vinn meditativa kortleken "Inuti"!

Vi lottar ut 3 exemplar av kortleken "Inuti" som ökar din medvetna närvaro och avslappning i nuet. Tävla här!

Vinn meditativa kortleken "Inuti"!

En kortlek som ökar din närvaro och avslappning i nuet – så kan "Inuti" beskrivas. En stilrent designad "coffee table- ask" skapad av Victoria Säker som även har målat originalmålningarna som pryder de 40 korten ihop med ett vägledande, positivt ord som sanning, medkänsla, lycka, stillhet.

Vi har fått 3 exemplar att lotta ut av kortleken (som vi tipsade om i Hälsa nr 3 2018).

Var med och tävla om ditt ex genom att svara på frågan nedan och fylla i dina kontaktuppgifter!

Senast 26 mars 2018 behöver vi ditt svar.

 

1. Vilket är det engelska ordet för "medveten närvaro"? *

Genom att delta i tävlingar från Egmont godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: Tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.
Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.
Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.
Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.
För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!