Rensa, organisera & inreda – Feng shui och KonMari

Den här kursen är till för dig som vill påbörja en personlig resa och omvandla ditt hem till en plats du älskar. Du vill inspireras till att förvandla både dina inre och yttre rum genom att rensa, organisera och inreda hemma.

Rensa, organisera & inreda – Feng shui och KonMari
Clara Johansson är en av två certifierade KonMari-konsulter i Sverige, hon är också diplomerad coach. Isabell Svan är certifierad Feng Shui-konsult och inredare.

Kursskaparna bakom "Rensa, organisera & inreda - Feng shui och KonMari" är Clara Johansson och Isabell Svan. Clara är en av två certifierade KonMari-konsulter i Sverige, hon är också diplomerad coach. Isabell är certifierad Feng Shui-konsult och inredare.

I sina respektive yrkesroller ser Clara och Isabell dagligen hur människors välmående påverkas av hur hemmet ser ut. De har även erfarenhet av hur människor utvecklas på ett personligt plan och växer som människor när de börjar rensa, organisera och inreda sina hem på ett medvetet sätt. 

Kursens tre ämnesområden:

  • Landa i dig själv 
  • Rensa och organisera 
  • Inreda 

Du får också få ett bonusmaterial där vi går en rundvandring i kursledarnas egna hem. De visar upp hur de tänkt och berättar hur de utvecklats tillsammans med sina hem efter att ha gjort KonMari och Feng Shui.

Läs mer och beställ kursen här!

Pris: 750 kronor. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Fler spännande webbkurser från tidningen Hälsa hittar du här nedanför.

  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!