Puffat riste med körsbärscoulis och kombucha

Två drycker som både är antioxidantrika och stärkande för tarmfloran mixas i denna härliga vinterdrink och skapar tillsammans smaksensationer som gästerna sent ska glömma.

Puffat riste med körsbärscoulis och kombucha

Den perfekta fördrinken att bjuda på under julens och vinterns helger!

8 glas

8 dl starkt grönt te av sorten "genmai cha" (japanskt grönt te blandat med rostat råris)

2 msk finrvien ingefära

8 msk körsbärssylt/körsbärskompott

3 flaskor kombucha, gärna bärig sort av granatäpple eller hallon

8 torkade apelsinskivor

 

Gör så här:

Låt teet svalna tillsammans med ingefäran. Sila av.

Placera sylt i varje glas. Fyll upp med te och toppa med kombucha och apelsinskiva

  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!