Ny webbkurs: Träna hemma med Sofia Åhman!

Har du svårt att komma igång med träningen? Vet du inte vilka övningar som passar dig som är 50+? Vill du träna hemma? Då är det här kursen för dig!

Ny webbkurs: Träna hemma med Sofia Åhman!
Foto: Evelina Rönnbäck

Under 6 veckor får du färdiga träningsprogram med Sofias allra bästa övningar. Inga redskap behövs och du tränar hemma när det passar dig. Du kommer att träna hela kroppen och bygga muskler. Dessutom får du ett promenadprogram som tränar upp din kondition. Men inte nog med det; du får en hel del annat smått och gott som tex träning för hjärnan, rörlighet och balansträning.

När kursen är slut kommer du att ha en rörelsebank med över 40 övningar och 13 träningsprogram! Du kommer att ha redskapen för att att skapa dig ett friskare, gladare och starkare liv! 

Vad är en onlinekurs? 

Att träna online är jättesmidigt. Du kan träna när och var du vill. Det enda du som deltagare behöver för att genomföra kursen är internetuppkoppling för att kunna logga in dig i kursverktyget samt en enhet (smartphone, läsplatta eller dator). Sofia guidar dig varje vecka genom de olika övningarna och du kan stanna och spela upp övningarna igen så ofta du vill. Kursinnehållet består av både videos, text och bilder. Kursen är indelad i veckor och mycket lätt att följa.

Läs mer och beställ kursen här

 

Foto: Evelina Rönnbäck

Vem är kursen för?

Kursen riktar sig till dig som är 50+ och vill komma igång med träningen. Kanske har du aldrig tränat förr eller så vill du komma igång med lite mer träning. Inga förkunskaper eller redskap krävs.

 

Kursen innehåller 

 • Träningsprogram
 • Träningsvideos
 • Foton på träningsövningar
 • Faktatexter
 • Motivations- och peppfilmer
 • Fystest 


Läs mer och beställ kursen här! 

 

Foto: Evelina Rönnbäck

Om Sofia

Sofia Åhman är SVT:s träningsexpert. Hon jobbar med att motivera och inspirera tittarna i Go´kväll att röra på sig. Hon är utbildad både till Personlig Tränare (PT) och Senior PT och har jobbat på olika träningsanläggningar i mer än 20 år. Hon gör träningsreportage i Hemmets Journal och tillsammans med TV-doktorn Gunilla Hasselgren har hon skrivit träningsboken "Nystart -starkare, friskare, piggare med enkel träning".

 

Information om köp

 • Kursen betalas med Visa eller Mastercard eller med Klarna faktura.
 • Från köpdatum är kursen och all dess information tillgänglig för dig under ett år

 

Läs mer och beställ kursen här!


Andra kurser av Hälsa: 

 • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!