Superenkel kokos- och mangoglass

Sväng ihop en suverän och svalkande glass utan mjölk, grädde, socker och ägg! Otroligt lätt och snabb att göra - tar max fem minuter! Välj själv om du vill smaksätta med lite lime och honung.

Sväng ihop en suverän och svalkande glass utan mjölk, grädde, socker och ägg! Otroligt lätt och snabb att göra – tar max fem minuter! Välj själv om du vill smaksätta med lite lime och honung.

Recept: Malin Mendel
Foto: Getty Images

Kokos- och mangoglass

4 portioner

Du behöver: 

250 g fryst mango i bitar – spara några till garnering
1 dl kokosmjölk
ev 1 msk pressad lime
ev 1 tsk honung

Garnering: mangobitar, citronmeliss eller myntablad

Gör så här:

  1. Mixa alla ingredienser så att konsistensen blir slät och fluffig.
  2. Häll upp massan i skålar eller glas.
  3. Garnera gärna med gröna blad och mangobitar.

Tips!

Du kan också garnera glassen med olika bär, fruktbitar och sedan strö kokos över.