Yogaresa med Malin Berghagen

Följ med Hälsa och Malin Berghagen på en resa i yogans tecken 14–21 september 2014. Resan går till Santa Ponsa, som är en av Mallorcas pärlor med fantastisk natur och en oas för kropp och själ.

Unna dig en vecka med fokus på dig själv — och kom hem fylld av ny energi. Vi reser i en liten grupp om bara 25 personer med Grand Tours till Mallorca och bor på hotell Jardin del Mar (mellanklass) i Santa Ponsa som ligger direkt på klipporna, längst inne i en djup havsvik.

VARJE MORGON INLEDS med yoga, ledd av Malin Berghagen, certifierad yogalärare med mångårig erfarenhet. Hon leder oss genom välgörande andningsövningar, meditation och avspänning.

Malin utgår från hatha-yoga med inslag av yin-yoga och ashtanga-yoga, som bygger upp smidighet, styrka och flexibilitet i kroppen. Inga förkunskaper krävs, yogaklasserna anpassas efter vars och ens förutsättningar.

I RESAN INGÅR också två vandringar på temat yoga, natur och stillhet. Vi gör ett stopp i Valdemossa och fortsätter förbi Deia på vår väg mot Soller och den fantastiska citrusdalen. Dagarna avslutas med ett yogapass i de vackra omgivningarna.

Med på resan följer också Hälsas redaktionschef Susanne Hovenäs.

  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!