ArtiklarÖka kreativiteten med flow learning
Flow learning är en enkel och kraftfull metod för att hitta den egna närvaron i naturen. Gå långsamt, tala långsamt – allt för att finna "flödet" och njuta av livet.
Allt fler väljer ekomat
Omkring en miljon svenskar handlar ekologiska produkter idag och efterfrågan ökar. Under 2010 ökade försäljningen av Kravmärkt mat med 11 procent.
Så lever du längre
Här får du fem enkla livsstilsråd som kan ge ett längre och friskare liv.
Nystart med detox light
Vissa grönsaker och frukter anses extra bra när det gäller att rensa kroppen från slaggprodukter. Här får du tips på några fräscha och lätta måltider som både smakar gott och ger kroppen en sund nystart.
Gyroträna hemma
Här är två välgörande ben- och höftöppnarserier som är jättebra för alla som sitter mycket.
Träna dig smidig med gyrotonic
Stel av för mycket stillasittande? Testa gyroträning – rytmiska övningar som öppnar och mjukar upp kroppen.
Friskare hud nu!
Friskare hud nu!
Huden är vårt största organ och påverkas av både yttre och inre faktorer. Här får du de bästa tipsen för hur du håller huden fräsch och undviker för tidigt åldrande.
Mjuka kroppsbehandlingar
Här får du veta mer om sex mjuka kroppsbehandlingar där terapeuter med lätta beröringar försöker stimulera våra kroppar till självläkning.
13 sätt att bli naturligt pigg
Ginseng, guarana eller lunchpromenad ute i dagsljuset – det finns många naturliga uppiggare att välja bland.
Gå dig i form!
Promenader är inte bara en skonsam motionsform, utan passar alla, oavsett ålder och fysik. Här får du Let´s dance-vinnaren Annika Sjöös promenadguide.
Näring till tusen för en tia
Ibland kan det vara svårt att få pengarna att räcka till. Men misströsta inte, vi har knepen som får få slantar att räcka till många goda och nyttiga måltider.
Dansa dig i form
Låt dig ryckas med av gungande rytmer och få grym kondition på köpet. Här får du veta mer om fem härliga dansstilar.
Läsarnas recept
Har du goda vegetariska recept som du vill dela med dig av. I så fall är du välkommen att bidra till vår receptsamling. Gör så här:
6 steg som frigör spänningar
Per Söder yogade bokstavligt talat bort sin migrän för tio år sedan. Här visar han ett grundprogram som frigör spänningar i rygg, nacke och nervsystem.
Lär dig uppleva dina känslor
Att inte veta vad man känner ligger bakom många livsproblem, stora som små. Lär dig uppleva dina känslor med känslofokuserad terapi.
Föräldraskap under tre faser
Det händer mycket i barnets utveckling mellan skolåldern och övre tonåren. Här är några aspekter och råd för föräldrar att tänka på.
Stretcha efter jobbet
För mycket stillasittande kan ge dålig hållning och värk. Genom enkel styrketräning och stretching behåller du kroppens rörlighet och stärker svaga muskler.
Annikas 10 motivationstips
Ge dig själv chansen till en härlig nystart och skaffa dig nya hälsosamma vanor. Här får du dansläraren och hälsoinspiratören Annika Sjöös bästa motivationstips.
Njutningsfull viktkoll
Efter att ha jojobantat i 20 år tröttnade Katarina och bestämde sig för att testa något nytt. Med "energibalans tänket" och balansmåltiderna blev hon av med viktproblemen för gott!
Sov gott och bli en vinnare!
Främsta vinsten med god sömn är förstås att du slipper gå omkring och känna dig trött. Men det finns många fler sidovinster, här är några.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent