Semesterbilder, småprat och squats förgyller hösten!

Att komma tillbaka efter semestern kan innebära en lång startsträcka för många. Vi frågade författaren, föreläsaren och arbetsglädjeexperten Christina Stielli hur hon bäst kickar igång hösten!

Vilket är ditt bästa kom-igång-tips inför jobbstarten efter semestern?

Att ta med sig semesterkänslan in i arbetsuppgifterna. Att småprata med kollegor och kunder lite extra, att dricka kaffet utomhus. Och ta gärna mötet ni ska ha på jobbet utomhus, man tänker väldigt bra när man rör på sig!

Vad klarar du inte dig utan under jobbhösten?

Mina sparade semesterbilder i mobilen. Jag ägnar medvetet någon stund då och då åt att gå tillbaka och minnas min semester när jag var avkopplad och helt ledig. När man återkopplar till något behagligt, som till exempel semesterdagarna, ger det en omedelbar skön känsla mitt under en vanlig arbetsdag.

Vad ser du mest fram emot i höst?

Mitt jobb. Jag får möta så många fantastiska människor varje dag och det har jag längtat efter under semestern. Utöver det ser jag inte alls fram emot hösten eftersom jag inte tycker om att frysa och bylta på mig massor av kläder, haha! Men julen ser jag fram emot. Då ska jag äntligen få träffa mina döttrar igen efter att vi varit ifrån varandra länge.

Vilken hälsovana har varit lättast att hålla fast vid i sommar? 

Jag har antagit en utmaning som min fina vän Tobias Karlsson kastade på mig. 100 situps, 100 armhävningar och 100 squats varje dag i 30 dagar. Under semestern var jag lite uttråkad (vilket är bra att få vara!) så då sa jag okej. Nu kan jag inte sluta. Väldigt bra vana har det blivit att ta med sig in i hösten. Också väldigt bra eftersom man kan göra den överallt, när som helst. Bäst är ju framför teven! 

 

Namn: Christina Stielli

Ålder: 54 år

Gör: Föreläsare och författare

Aktuell med: Boken ”Greppa förändring” som kommer i höst samt succépodden ”Självklart!” tillsammans med Mia Törnblom.