Kom i balans med medveten stresshantering!

Den stressrelaterade ohälsan ökar i samhället och många av oss lever idag ett stressigt liv. Är du själv inte drabbad har du säkert någon i din närhet som är. De flesta som har gått in i väggen har känt av symtomen, men inte haft möjlighet att bromsa i tid. Hjulen har istället snurrat på tills det tagit stopp.

Den här webb-kursen riktar sig till dig som vill öka din medvetenhet när det gäller din egen stress och lära dig känna igen vanliga symtom så att du kan bryta de onda cirklarna och må bra, långsiktigt. Kursen hjälper dig att förstå hur stress fungerar, varför det är svårt att leva som man lär och hur du själv kan hålla i rodret i ditt liv.

 

Kom i balans med medveten stresshantering!

Kursen tar upp: 

-Hur stress påverkar känslor, tankar, beteende och vår kropp utifrån ett KBT-perspektiv.

-Information om vilka miljöer som kan vara skadliga ur stressynpunkt.

-Hur du hanterar tankar och känslor.

-Hur du bryter stressbeteenden.

-Hur du kommer fram till vad som är viktigt för att skapa balans i ditt liv.

Och det bästa är att du kan genomföra kursen när det passar dig! Det enda du som deltagare behöver är internetuppkoppling så att du kan logga in i kursverktyget, samt en smartphone, läsplatta eller dator.

Kursens skapare, Sara Burlin Pellbäck, leg. psykolog och leg. psykoterapeut i KBT, leder dig genom kursens alla avsnitt och du tar del av materialet via text, film, bilder, frågor och nedladdningsbart material. Skippa skolbänken och lär på egna villkor!

Så gör du ett köp på internet: 

  • Pris för kursen: 399 kr inkl. moms.
  • Kursen betalas med Visa/Mastercard eller med Klarna faktura.
  • Från köpdatum är kursen och all dess information tillgänglig för dig under två år. 

Läs mer och beställ kursen här!

 

Kom i balans med medveten stresshantering!
Kom i balans med medveten stresshantering!

Kursledaren

Sara Burlin Pellbäck är leg. psykolog och leg. psykoterapeut i KBT. Hon har arbetat med patienter med stressrelaterad ohälsa i över tio år. Hon har också varit chef i verksamheter som arbetat med stressrehabilitering, såsom Stressrehab på Danderyds sjukhus. 2009 kom hennes bok ”Lär dig säga jag och nej”. Hon föreläser om stress tillsammans med bland annat 2,6-miljonerklubben och har medverkat i TV4:s Nyhetsmorgon. Hon ingår i tidningen Hälsas expertpanel och svarar på läsarnas frågor.