Tacokryddad ostronskivling


Tacokryddad ostronskivling

2-4 portioner

500 g ostronskivling

3 msk olivolja

1 msk äppelcidervinäger

1 msk tamari

1 tsk spiskummin

1 tsk koriander

1 tsk paprikapulver

½ tsk mald chipotle

1 msk tomatpuré

½ dl vatten

 

Riv svampen i mindre bitar.

Hetta upp olivolja på medelhög värme och stek svampen i 5 minuter, rör om då och då.

När svampen mjuknat och börjat få lite färg: tillsätt äppelcidervinäger, tamari, de torkade kryddorna och tomatpuré.

Rör om så att alla smaker blandar sig väl. Tillsätt vatten, rör om och sänk värmen till låg. Fortsätt tillaga svampen tills vätskan absorberats. Servera till dina taco.

Basilika- och jordgubbsspritzer

Tacofeeling i fräscha blad