Meditation mitt i city

Ta en paus från stressen och slut ögonen en stund! På en nyöppnad meditationsstudio mitt i centrala Stockholm erbjuds meditation till stressade citybor, flera gånger per dag.


Meditation mitt i city
Johanna Mörk Coldén vill göra det enkelt för stressade citymänniskor att hitta meditationen.

Hej Johanna Mörk Coldén!

Du har startat ”Mindstory” och kallar det för en meditationsboutiquestudio. Vad menar du med det?

– Vi vill göra det enkelt för folk på språng mitt i city att hitta meditationen. Jag ser det som en flygplatslounge dit alla är välkomna, oavsett bagage eller mål, att komma förbi, andas och ta det lugnt en stund innan resan går vidare. 

Kommer ni att erbjuda olika former av meditation?

– Våra lärare kommer från olika traditioner och har erfarenhet av bland annat mindfulness, yoga, biofeed och andningsteknik. Klasserna kommer att ha teman som heart, intentions, connect, clarity och breath men presenteras olika beroende på vilken ledare det är. 

Hur kom du själv in på meditation?

– Jag kommer från yogans värld, har gått flera utbildningar och undervisat både barn och vuxna i yoga, så det blev min ingång till meditation. 

Vad har varit de största vinsterna med meditation för dig personligen?

– Meditation har visat mig vägen till att kunna välja, och jag lever med glädje, lätthet, kraft och en massa kärlek för att jag väljer det. Det har funnits där inom mig hela tiden men jag har inte haft tid att inse det. Möjligheten finns för alla att just leva lite gladare, lite coolare, lite lättare och med mer kärlek.

 

Alla kan meditera (även du) – så här gör du!

Stanna, blunda, andas… lev!​

Återhämtning på djupet med yoga nidra – vaken vila