Tävling: Vinn julkaffe

Nu lanserar Rutasoka Coffee sitt första julkaffe – Tulizo. Rutasoka Coffee är ett exklusivt goodwill-kaffe där fokus ligger på ekologisk odling, välgörenhet och god smak. Var med i vår tävling så har du chansen att vinna två paket Tulizo kaffe som har en julig smak av apelsinskal och mörk knäck.

Tävling: Vinn julkaffe

Med hjälp av försäljningen av Rutasoka Coffee kan grundaren Rebu Burubwa och hans sambo Stefanie Hedén driva en förlossnings- och mödraklinik i Kongo. Kaffet är ekologiskt odlat i ett kooperativ i Kongo och säljs i Sverige i vissa matvaruaffärer. 
Nu lanserar Rutasoka Coffee sitt första julkaffe – Tulizo. Kaffet är döpt efter en av de 189 mammor som fick föda kostnadsfritt på Rutasoka Clinic i Kongo efter att covid-19 och kraftiga översvämningar hade drabbat staden Uvira.

 

Julkaffet Tulizo har en fulländad smakbalans med en god fyllighet och juliga inslag av apelsinskal och lång eftersmak av mörk knäck. 

Kaffet kommer att säljas på Lidl, Matsmart.se, rutasoka.se samt ett par utvalda Hemköp och ICA butiker. Rekommenderat pris är från 69 kr.

Nu kan du vinna 2 paket Tulizo, värde ca 138 kr, genom att svara på frågan nedan. Vi kommer att dra 5 vinnare den 6 december.

Vi behöver ditt svar senast 5 december. Lycka till!

Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

1 . Varifrån har julkaffet Tulizo fått sitt namn?

  • Rätt svar: 1. Från en mamma som födde barn på Rutasokakliniken i Kongo.
  • Svarsstatistik

  • 98,9%
  • 0,4%
  • 0,7%
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!