Julklappstips! Boken som väcker förundran

Här är önskeklappen för många – boken "Förundranseffekten" med skön och tänkvärd läsning att njuta av. Just nu får du som läser Hälsa en exklusiv julrabatt, så passa på att shoppa nu!

Förundran är en magisk känsla. Vem känner sig inte lycklig ända in i själen av en sagolik solnedgång, ett vitgnistrande snölandskap eller ett stycke ljuv musik? Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag. Det är njutning i stunden – som faktiskt ger hälsa i längden.

Ny och banbrytande forskning visar nämligen att förundran kan lindra stress och hjälpa i tider av orolig väntan. Något vi kanske behöver extra mycket av just nu. I boken Förundranseffekten av Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg (Bonnier Fakta) får vi läsa om denna känslas oanade läkande krafter. Förutom att förundran är själsligt välgörande har den även medicinska effekter på kroppen. Förundran kan dämpa de lågintensiva inflammationerna i kroppen och stärka vagusnerven, det vill säga motverka en rad sjukdomar.

Vi på tidningen Hälsa är därför extra glada över att kunna ge dig som läsare hela 20 procents rabatt på boken Förundranseffekten. Behåll den själv eller ge bort den i julklapp – vi behöver påminnas om varför det är så viktigt att bländas av en stjärnhimmel eller titta djupt in i ett spädbarns ögon!

Använd rabattkoden: HALSA hos Bokus www.bokus.com
Erbjudandet gäller ända fram till 24 december.