Christina Stielli

Välkommen Christina Stielli – Ny bloggare hos Tidningen Hälsa!

Christina Stielli är flerfaldigt prisbelönad föreläsare och författare. I hennes nya blogg på tidningenhalsa.se kommer du dagligen kunna ta del av hennes upptåg och funderingar.

Text: Redaktionen

Du som är en flitig Hälsa-läsare är redan bekant med Christina Stielli tack vare hennes varma, tankeväckande och uppskattade krönikor i vår tidning. Därför är vi extra glada att nu kunna välkomna Christina som bloggare på vår sajt.

Till Christinas blogg!

Varmt välkommen Christina! Vad ser du mest fram emot med att börja blogga hos oss?

– Jag har saknat att blogga sedan jag slutade för ett antal år sedan. Då skrev jag anonymt om både mig och mina döttrar. Jag hann stänga ner den innan någon kom på vem jag var, haha! Därefter har jag bloggat lite här och där men det är alltid roligast att ha en plattform som delar mina värderingar och där jag själv känner att jag kan höra hemma. Det hade nog sett lite tokigt ut om jag hade bloggat på ett magasin för heminredning. Jag är ju inte så jättebra inom det området men Hälsa däremot täcker så mycket som jag står för, både vad gäller mental och fysisk hälsa.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

– Ingen aning! Skämt åsido. Jag kommer att skriva om allt jag tycker är viktigt. Om man följer mig på Instagram så får man nog en liten bild av vad jag brukar dela med mig av. Både från dagarna när jag är ute på vägarna och föreläser, när jag gästar poddar, går på balunser och när jag skurar balkonger eller träffar vänner. Men viktigast är inte om MIG utan att skriva om sådant som kan göra skillnad. Jag tror ju så starkt på att vi kan hjälpa varandra genom att dela med oss av våra erfarenheter. Och – inte minst… Inspirera andra genom att göra det.

Vad kommer du definitivt inte att skriva om?

– Det blir nog begränsat med politik, hur man odlar dahlior, Formel 1 och mikrobiologi.

5 snabba frågor till Christina Stielli:

Vilken är den bästa presenten du någonsin fått?

– Det var när en av mina döttrar överraskade mig och kom hem från Paris för att vara med mig i tre dagar. Hon och hennes syster hade konspirerat. Roligaste jag fått!

När Googlade du dig själv senast?

– För en vecka sedan… tydligen Googlas ”Christina Stielli man” ofta. Jag är singel så nu behöver man inte googla det mer, haha!

Vilken film har du sett flest gånger?

– Die Hard. På riktigt! Herregud. Men sant.

Vilken fiktiv karaktär hade du velat äta middag med?

– Scrooge i filmen ”En julsaga”. Tror han skulle vara spännande att prata med.

Vad ser du fram emot under 2022?

– Att bli kär.

Läs Christina Stiellis blogg på tidningenhalsa.se