Lurad!

Jag tycker det är svårt att luras nu när folk (och jag) måste utgå från att det vi läser kanske inte är sant! Förut trodde vi ju på allt som stod i tidningen. Inte så mycket nu. Nästan alla är ju misstänksamma nu.

Jag älskar att luras och är mest stolt över två aprilskämt som mina döttrar totalt gick på. Jag lurar alltid mina döttrar och ser det som en bedrift att ha lyckats i så många år. Lite stolt helt enkelt.

En lyckad blåsning blev det när dom var runt 14 år och just hade omfamnat facebook och älskade facebook, hade ALLT på facebook, alla vänner, all tid i världen (som de fick av mig) lades på facebook. De som inte var med runt 2007 har ingen aning om hur viktigt facebook var. För tonåringar. Hade dom fått välja mellan facebook och mig så är jag faktiskt lite osäker på vad de hade valt.

1 april 2007 kom och jag släppte mitt genomtänkta skämt: Facebook kommer att ta betalt för varje bild man laddar upp och för medlemskapet och det får ni stå för själva. Det kommer att kosta 20:-/bild och för att vara på facebook kostar det 249:-/år.

Jag har sett mina döttrar bli arga men osäker på om jag har sett den här nivån. Herregud. Jag var tvungen att ropa april april rätt snabbt för den yngsta, Sara, hon höll på att gå i bitar av ilska. Åh vad jag njöt. Av att jag lyckades lura dom!

Nästa gång var när de var utomlands och jag la upp en bild på sociala medier och skrev att jag äntligen hade bytt vår fina lägenhet mitt i stan till två små, en i Barkarby och en i Haninge och att vi skulle samsas och dela upp oss när de kom hem. Nu är det inte något fel på vare sig Barkarby eller Haninge men lite långt från stan där vi var rotade. Det dröjde inte så länge innan telefonen ringde och den äldsta skrek: Mamma vad har du gjort??!!

Någon som blivit totalblåst en 1a april?

Den här bloggen ska ju förstås komma med möjligheten att kommentera utan att behöva logga in. Jag har fått en del meddelanden om att det är en himla knölig lösning och att logga in för att kommunicera är ju onekligen lite bökigt men man jobbar på saken. Det är bra folk som löser det allra mesta. Det jobbar man på.