Vi kan väl ses?

Det händer verkligen inte så ofta men i vår ska jag ha ett gäng öppna föreläsningar. Jag ville göra någonting jag inte gör vanligtvis. Prata om det personliga, det man tänker men inte kan säga när man står framför en arbetsgrupp och ska prata om arbetsglädje, förändring och medarbetarskap. Sånt som inte passar sig just där liksom och som är viktigare än jättemycket.

Som dieterna man gick på när man var ung, vem har inte kört ägg- och vindieten? Och att man inte begrep när man var ung att man aldrig någonsin skulle ha en sån fin hud som man hade då eller en så perfekt kropp som man hade då och ändå åt man grapefrukt 24/7 för att någon tyckte att man kunde prova bli perfekt men vad ÄR perfekt och hinner vi ens blir perfekta eftersom livet är så kort? Och hur känns det när man möter ett monster i hallen och inser att ungen blivit tonåring och plötsligt är utbildad i krigsföring och är man verk-ligen deprimerad om man inte dricker vin i morgonrocken kl. 09 på morgonen och hur härligt är det att vara helt själv eller är det verkligen det?

Vad är egentligen värsta lyckan?

Det blir en skön kväll i Kalmar den 27 april och i Piteå den 11 maj, i Enköping den 17 maj och i Malmö den 18 maj.

Ingen kommer igenom livet utan sår, sorger och ärr. Ingen är heller ensam om att vada genom skiten. Vore det inte därför trevligt om det fanns ett sätt att göra livet lite enklare? Ibland behöver vi genvägar, smarta lösningar och verktyg för att navigera i vardagen – lifehacks helt enkelt! En kväll sprängfylld med humor, insikter och spännande forskning. Oavsett vem du är går du från den här kvällen redo att hacka livet, få det lite enklare helt enkelt.

Varmt välkommen! Vi ses!