Följ med Hälsa på kryssning – ett helt dygn fyllt av inspiration

Nu är det äntligen dags för en härlig höstkryssning med Hälsa. Vi får ett inspirerande, roligt och avkopplande dygn tillsammans.

Allt detta ingår:

● Kryssning med boende på Viking Cinderella.
● Inspirerande föreläsningar.
● Middags- och frukostbuffé med stor variation av vegetarisk och vegansk mat, samt hälsoshots. Middagsbuffè av Kocklandslaget.
● Fina erbjudanden från partners.

Lägg till:
Silent Yoga med Emilia Namaste och Breathwork med Hanna Gillving för 199 kr.
OBS! Begränsat antal platser!

När? Var? Hur?

● Datum: 21-22 november 2022. Båten avgår kl 17.00 från Stockholm och är tillbaka kl 14.00 nästa dag.

● Pris: Från 1 495 kr per person, del i insideshytt.

● Bokning: Direkt hos Viking Line, 08-452 40 00 eller www.vikingline.se Uppge bokningskod ”HÄLSA”.

● Frågor om kryssningen: Mejla johanna.dahl@egmont.se eller ring 076 545 24 66.

● Anslutningsbuss: Möjlighet att åka med Viking Lines anslutningsbuss från ett 60-tal orter direkt till fartyget i Stockholm. Boka buss hos Viking Line när du bokar din resa!

Program Hälsas kryssning 2022

Health is the new Wealth – inspirationsföreläsning med Ewa Meurk – Hälsoingenjören.

”Ät mer fett, ät efter din blodgrupp, dra ner på kolhydraterna, sluta med kött, ät mer kött, socker är cancerframkallande” Rubrikerna är många. Men hur ska vi förhålla oss till alla dessa dieter?

En av grundorsakerna till många av våra moderna livsstilssjukdomar är högt blodsocker. Men vad är sambandet mellan högt blodsocker och typ 2 diabetes och varför kan man få njursvikt av för mycket tårta?

Det och mycket mer får du veta under denna spännande föreläsning

Ketogen kost med Hanna Gillving

Keto handlar om att byta bort den moderna fejkmaten – som gör oss sjuka, inflammerade och skapar hormonella obalanser och övervikt – mot riktig mat.

På den här föreläsningen får du veta sanningen om riktig mat, vilka livsmedel du ska utesluta och vad du ska välja istället. Och vad som händer i kroppen när du lägger om din kost till lågkolhydratkost.

Förstå din fettförbränning (och lär dig mäta den) – workshop med Ewa Meurk – Hälsoingenjören och Anders Murman, VD Deversify.

Visste du att vi till viss del själva kan styra om våra celler ska använda fett eller glukos som energikälla? Du får veta: Vad det innebär att vara metabolt flexibel. Hur du själv kan styra vilken energikälla som ska användas. Vad ketoner är och vad det innebär att vara i ketos. Vilken kost som främjar din fettförbränning och ketonproduktion. Hur du mäter din fettförbränning och metabola status.

SkrattPaus för hormonbalans med Tanja Dyredand

Njut av en avstressande skrattpaus. Otvunget, okomplicerat och glädjefyllt. Minskad stress, ökad livsglädje, bättre sömn och hormonbalans får du på köpet.

Tanja gick själv in i väggen för några år sedan. Andetaget, hormonbalanserande yoga och mycket skratt blev hennes väg tillbaka. Idag är hon skrattygainstruktör, certifierad yogalärare och mindfulness coach, med en livsmission att inspirera andra att hitta mer återhämtning och skratt i vardagen.För dig som har bokat

A Better Me – från utsidan till insidan med Tony Irving

Tony Irving berättar roligt och inspirerande om sin resa från skönhetsoperationer och utseendefixering till ett hälsosamt liv med ekologisk mat och ekologiska produkter.

För dig som har bokat Silent Yoga och Breathwork

Silent Yoga med Emilia Löf Karlsson

Årets yogalärare 2020 tar med sitt succékoncept Silent yoga till Hälsas höstresa!

Hon guidar er varsamt genom en sagolik klass, där hon blandar klassiska poser med ett peppande prat med härlig musik. Alla deltagare får trådlösa hörlurar, vilket ger en unik och fantastisk upplevelse.

Emilia tar också med sig sin hudvårdsserie Breathe Soulcare med naturliga ingredienser och kraftfulla mantran att repetera medan du utför din dagliga hudvårdsrutin.

Breathwork med Hanna Gillving

På denna session får du ett smakprov på några av andningsteknikerna du kan använda för att lära kroppsminnet att andas med hela diafragman.

Klassen utförs liggande på yogamatta med ögonmask. Hanna guidar dig steg för steg på en musikalisk resa där du får möjlighet att utforska breathwork på djupet och uppleva några av dess många fördelar. Klassen avslutas med en meditativ avslappningsfas.

Utställare 21-22 november:

Deversify och Elitista

Innan frukost den 22 november har alla möjlighet att mäta sitt blodsocker, samt mäta sin fettförbränning med en Acetrack i Deversifys monter.