Yogaresa med Malin Berghagen 2015

Nu upprepar vi vår succéresa till Mallorca! Följ med oss och möt våren och ljuset på underbara Mallorca när ön är som vackrast!
Vi reser i en liten grupp om bara 25 personer och bor på hotell Punta del Mar längst ut på klipporna vid den djupa havsviken i Santa Ponsa.

Varje morgon börjar med ett yogapass, lett av Malin Berghagen, certifierad yogalärare med många års erfarenhet. Medan dagen ljusnar över Medelhavet leder Malin oss genom sin lugna och meditativa yoga med stort fokus på andning och eftertanke. En perfekt start på dagen!
Yogan kräver inga förkunskaper, passen anpassas efter vars och ens förutsättningar och bygger styrka, flexibilitet och smidighet.

I resan ingår också två utflykter tillsammans med Grand Tours värdinna Ulla Aneskog för att vi ska få uppleva Mallorcas vackra natur medan mandelträden blommar. Taxi tar oss till Es Capdella, där går vi till Finca de Galatzo för att se hur olivoljan utvinns. På vår andra utflykt besöker vi den ekologiska vingården Finca Son Sureda Ricdär vi får prova gårdens vin — och yoga på terassen. Dagen avslutas på energicentrat i Santanyi.

 

Fakta yogaresa

Avresa från Stockholm (eller Köpenhamn)

 TID: 15–22 februari 2015
 PRIS:  11 995 kr/person

Allt detta ingår: 

  • Flyg t o r Palma, inkl skatter och avgifter

  • 7 nätter i delat fyrstjärnigt dubbelrum på Punta del Mar

  • Halvpension med frukost och middagsbuffé

  • En heldagsutflykt med vinprovning, yoga och lunch

  • En vandringsutflykt med lunch

  • Ett yogapass per dag (ej ankomst- och avresedag)

  • Meditationspass och yogadiskussioner

TILLVAL: Eget dubbelrum: 1 600 kr.
YOGAMATTA: Du behöver ta med egen matta. Det finns ingen att låna på plats.
LÄS MER: Mer information om resan på grandtours.se