Hälsas föreläsning med doktor David Stenholtz: En succékväll!

Ett 80-tal entusiastiska åhörare fyllde föreläsningssalen hos Story House Egmont i Stockholm för att lyssna på doktor David Stenholtz. Det blev en inspirerade kväll med många insikter.

Text: Marie Flodin
Foto: William Cederborg

Den 23 november välkomnade vi drygt 80 glada och förväntansfulla Hälsa-läsare till Story House Egmonts kontor på Karlavägen i Stockholm, där doktor David Stenholtz föreläste om kostens betydelse för hälsan.

Doktor David Stenholtz förespråkar grön kost för att förebygga en rad folksjukdomar.

Om man ska sammanfatta det blir uppmaningen ”Ät frukt och grönt!” Det låter kanske inte så spännande, det vet vi väl redan att det är nyttigt med frukt och grönsaker – och att låta bli kött. Men David Stenholtz föreläsning gick på djupet och han avslöjade bland annat att forskning visar att en ändrad kost till och med kan läka kärlen hos personer med hjärt- och kärlsjukdomar. Då gick det ett sus genom publiken…

Ett 80-tal entusiastiska åhörare fyllde föreläsningssalen hos Story House Egmont i Stockholm.

Efter föreläsningen fanns möjlighet att köpa ett signerat exemplar av Davids bok ”Kostens kraft : en vetenskaplig genomgång av matens potential” (Lava förlag) och kön ringlade sig snabbt lång.

Ett 80-tal entusiastiska åhörare fyllde föreläsnings- salen hos Story House Egmont i Stockholm. Det var många som ville veta mer! Efter föreläsningen ringlade kön av läsare som ville köpa David Stenholtz bok, med en personlig hälsning, lång.

Kvällen avslutades med härligt mingel, där det bjöds på veganska wraps och gröna smoothies innan vi vinkade hejdå och alla besökare begav sig hemåt med en goodiebag i handen.

Tack till alla er som kom och hoppas att vi ses på fler event! Och till er som inte kom den här gången: Hoppas att vi ses någon annan gång!

Tidningen Hälsas föreläsning med David Stenholtz – se klippet här