Svarta vinbär och svenska blåbär – superbär med goda hälsoegenskaper

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Medox

Blåbär och svarta vinbär är två superbär som innehåller det nyttiga ämnet antocyaniner och har en rad ­dokumenterade hälsoegenskaper. Kosttillskottet Medox är sprängfyllt med bären och en som använder det är skidåkaren Tomas Buchar. Här berättar han om hur Medox blev en viktig pusselbit för honom.

Vad kan du om blåbär? Testa dina kunskaper och ha chans att vinna 12 Medox-askar

Thomas Buchar, 67 år, har ätit Medox i över fem år och tar två kapslar om dagen. Han är en gammal skidåkare och var bland annat med och startade upp freestyle-åkningen i Sverige på 70-talet, och lever fortfarande ett aktivt liv.

Hälsa har alltid varit viktigt för honom, och han är väldigt påläst i ämnet. Han kände till att svarta vinbär har många goda egenskaper som bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion, vilket blev den främsta anledningen till att han ville testa Medox. Kapslarna innehåller nämligen mängder med svarta vinbär och svenska vilda blåbär.

Thomas Buchar har ätit Mexox i fem år.

– I nästan 25 år så har jag jobbat med nutrition och hälsosam mat. Jag har alltid varit intresserad av natur och hälsa, och har verkligen frossat i blåbär för att få i mig dess positiva egenskaper, säger Thomas.

Han medger dock att han tidigare inte var så bra på at ta hand om sig själv, när han jobbade mycket. Men nu har det förändrats och han tänker mer på kroppen idag, och är mer aktiv med både träning och andra hälsosamma vanor i vilka Medox spelar en viktig roll.

– Min erfarenhet inom området har gjort att jag rent generellt har ett kritiskt och granskande öga när det kommer till kosttillskott. Medox har blivit en viktig pusselbit för mig, och det är det enda kosttillskott jag tar.

9 av 10 är nöjda med upplevelsen av Medox

Tomas är långt ifrån ensam om att använda Medox. Sedan kosttillskottet lanserades på marknaden år 2000 har de tiotusentals kunder i Norden, och hela 9 av 10 är nöjda. Det visar en kundundersökning som Medox genomförde 2021, i vilken hela 92% av kunderna gav helhetsbetyget 4 eller bättre på en skala 1-6. 

Vad kan du om blåbär? Testa dina kunskaper i ett roligt quiz för möjligheten att vinna en årsförbrukning av Medox (värde 2 772 kronor).

Klicka här för att komma till quizet! 
Medox är ett utmärkt komplement till en hälsosam kost och en aktiv livsstil, och används idag av tiotusentals nöjda kunder.

7 anledningar till att välja Medox

1. Naturligt innehåll
Medox innehåller vilda blåbär från Sverige och svarta vinbär – två superbär med många goda egenskaper.

2. Immunsystemets normala funktion
Medox-kapslarna innehåller svarta vinbär som bidrar till immunsystemets normala funktion.

3. Förbättrad syn
Blåbären innehåller bland annat nyttiga antocyaniner som bidrar till ögonens normala funktion och synförmåga. Visste du att blåbär är bra för synen? Testa dina kunskaper om blåbär här!

4. Musklernas normala funktion
Fysisk aktivitet och en varierad kost kan med fördel kombineras med Medox, som innehåller svarta vinbär vilket bidrar till normal muskelfunktion.

5. Blodcirkulationen
En normal blodcirkulation får du genom en sund och aktiv livsstil samt en hälsosam kost, men även blåbärens antocyaniner kan bidra till blodkärlens normala funktion och en normal perifer blodcirkulation. 

6. Den viktiga kolesterolbalansen
Medox är proppfullt med svenska vilda blåbär, och forskning har påvisat att bäret kan därför bidra till en normal kolesterolbalans och sunda blodfetter – kombinerat med en varierad och hälsosam kost samt undvikande av stora mängder alkohol och rökning.

7. Spara 20% och få fri frakt med Medox prisvärda och populära OPTIMAL-paket
När du prenumererar på Medox kan du välja mellan tre olika paket, däribland det populära OPTIMAL-paketet. Vill du få hjälp att hitta rätt paket för dig kan du kontakta Medox kundtjänst för att få rådgivning.

Vinn årsförbrukning av Medox 

Just nu kan du vinna en årsförbrukning av Medox (12 askar till ett värde av 2 772 kronor) genom att testa dina kunskaper om blåbär. Deltar du i quizet får du även ta del av ett prova på-erbjudande där du får prova Medox gratis i 30 dagar (porto på 78 kronor tillkommer).

Klicka här för att komma till tävlingen! 

Lycka till!

Medox säljs på Medox hemsida, Apohem, Apotea, Apoteket, Kronans Apotek och Life.

Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.