Löparkläder: rätt klädd ger bra resultat

Det finns en uppsjö av löparkläder och skor på marknaden. Här är några tips på funktionella plagg.

Orda från Peak Performance
Med denna känner du dig torr, även om du svettas! Polartec power dry tar bort fukten och torkar snabbt. Stygnen är sydda i flatlock (täta platta stygn) vilket undviker skav. Mer info här!

 

Naturlig rörelse

För höst/vinter 2012 lanserar adidas en helt ny allround träningssko – adidas adiPure 360. Skon är nästintill en barfotamodell. Den är anatomiskt uppbyggd och designad för att låta foten röra sig så naturligt som möjligt. Modellen är specialanpassad för mans- respektive kvinnofoten. Mer info här!

Grettir från 66 North

Den här funktionströjan med hög andningsförmåga i Polartec power dry passar perfekt för löpturen. Den heter Grettir och finns i både dam- och herrmodell. Mer info här!

 

Funktionella underkläder

Pierre Robert Sport collection olympic edition är framtagen särskilt för den svenska OS-truppen i London, men kan köpas av alla. Underkläderna är funktionella och följbara. Sportbehån är sömlös, vilket ökar komforten.
Mer info här!

 

Bekväma skor

ClimaCool Freshride är den senaste i raden av löparskonyheter från Adidas. De är bekväma och väger lite. Ventilationen är effektiv och gör att foten känns sval under joggingturen, eller shoppingrundan på stan!

Skon finns i många färger såsom lila, röd och blå.

Mer info här!

 

Text: Anna-Maria E. Alsand