Aktuellt

Vinnare Guldäpplet 2014

Vi presenterar de stolta vinnarna av Guldäpplet 2014. Läsarna har nominerat, juryn har sagt sitt, nu är det avgjort…

Ericson Globe lyser röd för blodgivarna

Till helgen är det Alla hjärtans dag och Ericsson Globe kommer återigen lysa röd, men inte bara för kärleken utan framförallt som tack till de tusentals blodgivarna i Stockholm och som uppmaning till nya att börja lämna blod.

De kan vinna guldäpplet 2014

Nu har ni läsare tyckt till om årets bästa produkter och namngett de profiler som inspirerat mest under året. Här är alla nominerade till Hälsas Guldäpple 2014!

Sköna minnen från Hälsas yogaresa med Malin Berghagen

Det var 25 stycken glada själar som i september följde med på Hälsas läsarresa till Mallorca för en veckas yogaträning tillsammans med Malin Berghagen. Hälsas chefredaktör Maria Torshall tog med kameran och visar här sina bilder från resan.

Många vinnare i Blodomloppet

Hälsa är med som mediapartner i Blodomloppet och delar ut Hälsovinsten till en person i varje lopp – i 14 städer totalt.  Vinsten består av diplom och en lyxig hotellövernattning. Här kan du träffa alla glada vinnare.

Vi vann Guldäpplet 2013!

Efter ett hårt juryarbete har vinnarna av Hälsas utmärkelse Guldäpplet 2013 utsetts i sex klasser. Nytt för i år är klassen Bästa arbetsplats, som vanns av Systembolaget. En annan nyhet är utdelningen av Hälsas Äppelskrutt, som gick till alla energidrycker med taurin, socker och syntetiskt koffein. Här är alla övriga vinnare och hederspristagare.

Blossa utan farlig rök?

Slaget om e-cigarettens vara eller inte vara pågår just nu för fullt inom EU. Anledningen är att den syns i allt fler mungipor som en välkommen hjälp när nikotinabstinensen blir för svår. Säker cigg säger reklamen, farliga bloss varnar experterna.

Tävla – Stå upp för din hälsa!

Här på redaktionen står vi upp och jobbar när vi gör Hälsa, inte hela tiden, men då och då! Stå upp du med – och ladda upp din bild på Instagram (ladda ner appen frånApp Store för iPhone eller Google Play för Android), tagga bilden: #ståupphälsa Bästa bilden vinner ett par Mahuta MBT-skor (värde 2 500 kr) – perfekta för att stå och jobba i!

Hur gör du för att äta sunt?

Hästköttsskandal och rapporter om kemikalier i processad mat är bara några exempel som ger dålig eftersmak. Det tycks som om jakten på billigt framställd mat har ett högt pris när det gäller trovärdighet. Ett sätt att själv ta kontroll över vad som hamnar på tallriken är att välja råvaror med omsorg och laga maten från…

Vandra med Hälsa i Österrike

I samarbete med STS Alpresor erbjuder vi Hälsas läsare en underbar vandringsvecka i Österrike den 24–31 augusti. Den som vill ha en tidigare vandringsvecka kan följa med Annichen Kringstad redan i maj.