Instagram

Christina Stielli: ”Jag har minimerat min oro till 15 sekunder per dag”

Tillhör du dem som ligger sömnlösa på nätterna av oro och stress? En gång i tiden var Christina Stielli precis likadan. Den ständiga oron gjorde henne till slut sjuk. Genom metodisk träning lärde Christina sig att ta makten över sin oro. Här berättar hon om hur hon bar sig åt.

Jenny sparar tusentals kronor – genom att leva svinnsmart

Text: Linda UnnheimFoto: Privat Sitt första inlägg på Instagram gjorde Jenny Bäcklund i februari 2021. ”Tanken med det här kontot är att se hur snålt man kan leva, utan att tumma på smak eller kvalitet. Här hemma bor två vuxna och en kräsen 7-åring. Vi gillar att äta gott, men vi gillar mer att ha…

Triathlon på gymmet – effektivt träningspass inomhus

Få ut det mesta av ditt träningspass inomhus med ditt eget mini-triathlon. Med hjälp av löpband, spinningcykel och roddmaskin tar vi oss igenom alla tre grenar i ett triathlon utan att lämna gymmet. Välkommen till svettfesten!

Nina Gunke om sin Alzheimers: ”Jag tyckte det var skämmigt”

Nina Gunke märkte att hon glömde repliker och maken Samuel observerade att hon gick sämre. När diagnosen alzheimer så småningom fastställdes blev det en chock. Ninas beslut att gå ut offentligt och berätta om sjukdomen visade sig vara ett lyckokast. Nu är hon aktuell med en bok om sitt liv som ska bidra till att dra in pengar till alzheimerforskningen.