Intervju

Surtanten Jenny Neikell om fermenterad mat: ”Bättre än kosttillskott”

Mjölksyrade grönsaker boostar hälsan och är något vi borde äta mer av. Alla faller dock inte pladask för smaken eller vet hur de ska variera grönsakerna. Men syrningsgurun Jenny Neikell har som tur är gett ut en kokbok full av spännande rätter med fermenterade ingredienser. Välkommen till en ny och syrligare smakvärld!

Surtanten Jenny Neikell om fermenterad mat: ”Bättre än kosttillskott” Läs mer »

Marika Carlsson om sitt sockerberoende: ”Kommer leva med det till den dagen jag dör”

Turnéaktuella Marika Carlsson strider för att sockerberoende ska jämställas med andra beroenden. Själv dolde Marika i åratal ett djupt missbruk och nattsvart själsligt mörker under sin glättiga yrkesidentitet. Tack vare modet att be om hjälp och kärleken till frun Mia fick hon till slut rätsida på sitt liv. Men härom året kom ett återfall som på nytt ställde tillvaron på ända.

Marika Carlsson om sitt sockerberoende: ”Kommer leva med det till den dagen jag dör” Läs mer »