Recept

Snabb, enkel och mättande frukost : Overnight oats med färska bär

Skippar du ofta frukosten för att tiden inte riktigt räcker till? Med enbart tre ingredienser kan du få både en hälsosam och mättande frukost. Släng ihop kvällen innan så är frukosten färdig när du vaknar! Toppa med valfria bär. Text & Foto: Matprat.no 2 portioner, 2 dl havregryn 2 dl mjölk (eller någon form av …

Snabb, enkel och mättande frukost : Overnight oats med färska bär Läs mer »

Frukostfavorit: Havregrynsgröt à la snickers

Vem har sagt att gröt behöver vara torrt och tråkigt? Efter att ha provat denna havregrynsgröten kommer du inte vilja äta något annat till frukost! Enkel att göra, nyttig och supergod – kan det bli bättre?

Unna dig något sött, gott och nyttigt! Smoothie bowls i alla dess färger och smaker

Är du sugen på något kvällssnacks eller vill göra en dessert som inte är alldeles för onyttig så är det perfekt att blanda frukt och grönt i en smoothie bowl! De är fullspäckade med vitaminer och funkar lika bra till frukost eller lunch som till mellanmål. På menyn står både stora och små bowls, några nyttiga och andra supernyttiga.

God och lättlagad bjudmat: Krämig sparrisrisotto

Här kommer ett rykande gott recept på risotto med sparris som är perfekt att bjuda på. Det är både enkelt att göra, kalorisnålt och supersmarrigt! Dessutom är rätten helt glutenfri och fullproppad med nyttigheter.