Smoothies

Frukostsmoothies för en bra start på dagen: Mättande spenat & hälsoboostande citrus

Snart är det dags att återvända till vardagen igen. Att starta morgonen med en riktig energibomb gör att du är redo för att vad dagen har att erbjuda. Här får du två recept på läckra smoothies som passar till både frukost och mellis. Spenatsmoothien blir extra mättande tack vare avokadon och citrussmoothien är toppen för ditt immunförsvar.

Läckra smoothiebowls med mycket frukt och grönt – 3 olika recept

Är du sugen på något kvällssnacks eller vill göra en dessert som inte är alldeles för onyttig så är det perfekt att blanda frukt och grönt i en smoothie bowl! De är fullspäckade med vitaminer och funkar lika bra till frukost eller lunch som till mellanmål. På menyn står både stora och små bowls, några nyttiga och andra supernyttiga.

Stärkande, energigivande och mättande – 3 läckra smoothies att starta dagen med

Unna dig själv en härlig start på dagen med en riktig power-smoothie fullproppad av vitaminer, mineraler och antioxidanter! Dessa färgsprakande smoothies gör dig både glad och mätt långt in på förmiddagen. Eller varför inte ge dig själv en energiboost innan ett träningspass eller när orken tryter framåt eftermiddagen?

Recept: Fryst smoothie-bowl med myntasmak

Den här frysta smoothien smakar nästan som glass. En perfekt näringsboost inför ett träningspass eller ett läckert mellanmål när du är sugen på något riktigt gott.

Lyxigt grön koriandersmoothie

Stärk dig i vinter med denna smarriga gröna smoothie, gjord på mörkgröna bladgrönsaker och örter. Rik på både mineraler, antioxidanter, vitaminer och fibrer.