Yoga

Ansiktsyoga: Få slätare hy på naturlig väg

Med åldern blir huden slapp och hängig. Vill du mota ålderstecken och förbättra hudens elasticitet, prova ansiktsyoga – du kan göra det när som helst, var som helst – eller ta en klass online.

En gudie i yoga-djungeln: Hitta yogan för dig!

Vill du börja med yoga men känner att du inte riktigt vet vart du ska börja eller hur du ska göra? Hälsa guidar dig till att hitta rätt yoga som passar just dig! Vare sig du letar efter en avslappnande yoga eller en mer fysiskt ansträngande form.

Yoga bort dina klimakteriebesvär med 4 enkla övningar

All rörelse är bra eftersom det sätter fart på de inre systemen. Yogainstruktören Monika Björn berättar varför det är så bra med yoga under klimakteriet och rekommenderar några speciellt utvalda yogapositioner som kan hjälpa dig.

Yoga nidra: Vaken vila som maxar energin på 30 minuter

Är du trött på att prestera, sover dåligt eller behöver du mer energi i en stressfylld vardag? Då ska du prova yoga nidra – en effektfull återhämtningsteknik där kroppen får sova men huvudet är vaket.

Yoga hjälper hjärtat

Bättre livskvalitet och sänkt blodtryck och hjärtfrekvens. Det är fördelar som forskarna nu sett hos patienter med förmaksflimmer som utövar yoga.