Tacofeeling i fräscha blad

Middagen är räddad med denna färsrätt som är lika god som hälsosam. Använd gula paprikor så får du lite extra C-vitamin på köpet.

Tacofeeling i fräscha blad

Färs i fräscha salladsblad

4 portioner

1 msk olivolja
1 lök, hackad
2 paprikor, hackade
400 g sojafärs
1 msk texmexkrydda
1 dl salsa
1 dl majskorn
2 dl soygurt
8 salladsblad, eller flera
om de är små
40 nachochips


Gör så här:

Hetta upp oljan. Fräs lök och paprika på låg värme. Rör i färsen och kryddan. Rör om flera gånger så att kryddan fördelar sig ordentligt.

Häll salsan i en skål, majskornen i en och soygurten i en tredje.
Fördela färsen i salladsbladen. Servera med nachochips.

Tips! Gul paprika innehåller mest C-vitamin av alla paprikor.

Näringsinnehåll/portion:
390 kcal / 23 g protein / 16 g fett / 32 g kolhydrater

  • Få tidningenhalsa.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!