Recept: Kerstin Svensson
Foto: Olof Abrahamsson
Chokladbräck med Dumle och jordnötter, ca 30 bitar
300 g vit choklad
1/2 dl salta jordnötter
6 Dumlekolor
1 dl mandelspån
1 dl flingor, Kellogg’s Special K
25 g mörk choklad att ringla över
Gör så här:
1. Smält chokladen över vattenbad under omrörning. 
2. Hacka jordnötter och kolor grovt, blanda ner i chokladen tillsammans med mandel och flingor.
3. Bred ut smeten på bakplåtspapper. Lägg ett bakplåtspapper över och kavla ut till 1/2 cm tjocklek. Låt stelna.
4. Smält den mörka chokladen och ringla över. Låt stelna och bryt i bitar.
Senaste vegorecepten från Tidningen Hälsa:
- 

Foto: Chris Tonnesen
Citronsmakande zucchinisallad med fetaost, bönor och pinjenötter
 - 

Enkel vegetarisk pasta som passar både till vardag och fest. Foto: Chris Tonnesen
Gnocchi med ärtkräm, parmesan och rökt tofu
 - 

Hemlagad gatukökslyx! Foto: Chris Tonnesen
Hemgjord falafel med gröna ärtor
 - 

Rejäla limpor mättar bra! Foto: Åsa Dahlgren
Solroslimpor med fullkorn
 - 

Nybakat bröd – en riktigt lyxig frukost! Foto: Åsa Dahlgren
Saftiga rågrutor i långpanna
 - 

Foto: Eva Hildén
Mandelchokladtårta med hallonsylt och fruktig mousse
 
													
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            









                            
                            
                            