Träning

Övningar för starka händer

Ont i händerna? Här är 8 enkla övningar som håller nävarna starka

Vi använder händerna till många olika saker i vardagen, och precis som med resten av kroppen är det viktigt att hålla händerna starka och smidiga. Här får du övningar som går både snabbt och lätt att göra! Text: Pernille Lewinsky Kofoed Foto: Getty Images Vi använder händerna till många olika saker. Från att hålla i …

Ont i händerna? Här är 8 enkla övningar som håller nävarna starka Läs mer »

Det här är SUP: Kom igång med Stand Up Paddle

Är du sugen på att testa SUP – eller stand up paddleboard? Att ”suppa” är perfekt för dig som vill ha det lite kul och samtidigt träna både styrka, balans och kondition.

Häng med på ett träningspass i trappan: Sofia Åhman visar 5 övningar

Trappor finns i princip överallt och möjliggör träning var du vill och när du vill. I dem kan du springa, hoppa och träna styrka och kondition. Häng med på ett enkelt och effektivt träningspass i en trappa nära dig. Sofia Åhman visar hur! Text: Sofia Åhman, Malin GavelinFoto: Evelina Rönnbäck Uppvärmning Spring eller gå raskt …

Häng med på ett träningspass i trappan: Sofia Åhman visar 5 övningar Läs mer »

Ta det med ro: 7 fördelar med ett pass på roddmaskinen

Dags att damma av roddmaskinen som står och samlar damm där hemma – eller anmäla sig till gruppträning. För nu är det trendigt att ro! Rodd är en skonsam helkroppsträning som stärker coremuskulatur och förbättrar hållningen. Här är allt du behöver veta innan du ”ger dig ut på sjön”!

Så blir du en joggare på 4 veckor – Löpcoachens bästa nybörjartips

Känns det motigt att gå ut och jogga? Vet du inte riktigt hur du ska göra för att få jogging-turerna till en rutin i din vardag? Du är inte ensam! Löpcoachen Emilia Ström ger dig tipsen och trixen du behöver för att komma igång med joggningen på riktigt.