Träning

Träna på utegym med Sofia Åhman

Träna på utegym: Här är Sofia Åhmans roliga pass

Utegymmen poppar upp som svampar ur jorden runtom i Sverige. Kanske har du ett nära dig, men vet inte hur du ska använda det. Vi bjuder på 5 enkla och effektiva övningar ur Sofia Åhmans nya bok, Träna ute med Sofia.

Bli stark hemma: Enkla övningar för hela kroppen

Det är ju egentligen så lite som ska till! Med endast ett gummiband och din kroppstyngd får du här enkla, effektiva övningar för en stark och hållbar kropp som du enkelt gör hemma på vardagsrumsgolvet.

Övningar för starka händer

Ont i händerna? Här är 8 enkla övningar som håller nävarna starka

Vi använder händerna till många olika saker i vardagen, och precis som med resten av kroppen är det viktigt att hålla händerna starka och smidiga. Här får du övningar som går både snabbt och lätt att göra! Text: Pernille Lewinsky Kofoed Foto: Getty Images Vi använder händerna till många olika saker. Från att hålla i …

Ont i händerna? Här är 8 enkla övningar som håller nävarna starka Läs mer »

Det här är SUP: Kom igång med Stand Up Paddle

Är du sugen på att testa SUP – eller stand up paddleboard? Att ”suppa” är perfekt för dig som vill ha det lite kul och samtidigt träna både styrka, balans och kondition.

Häng med på ett träningspass i trappan: Sofia Åhman visar 5 övningar

Trappor finns i princip överallt och möjliggör träning var du vill och när du vill. I dem kan du springa, hoppa och träna styrka och kondition. Häng med på ett enkelt och effektivt träningspass i en trappa nära dig. Sofia Åhman visar hur! Text: Sofia Åhman, Malin GavelinFoto: Evelina Rönnbäck Uppvärmning Spring eller gå raskt …

Häng med på ett träningspass i trappan: Sofia Åhman visar 5 övningar Läs mer »