Soppa

Krämig svampsoppa med balsamico och timjankrutonger

Den krämiga svampsoppan passar fint som antingen förrätt eller enklare huvudrätt. Vitt vin, timjan och balsamico sätter god smak på soppan. Toppa med örtkryddade krutonger för extra piff!

Slät soppa med spenat, broccoli och ärtor – värmande gott

En värmande skål soppa är alltid välkommet, inte minst under årets kallaste månader. Prova den här gröna supersoppan som innehåller potatis, broccoli, spenat och ärtor. Näringspackat och gott! Av: Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft Soppa med spenat, broccoli och ärtor 4 portioner 1 gul lök1 vitlöksklyfta2 bakpotatisar1 msk olja500 g broccoli1 liter grönsaksbuljong250 g babyspenat400 g…

Svalkande gazpacho med quinoa och salta mandlar

Gazpacho är en klassiker, som smakar extra bra när den är lite stark. Vi har tillsatt kokt quinoa, som gör den extra fyllig. Om du inte är så förtjust i quinoa kan du servera soppan med brödkrutonger till.

Kall sommarsoppa med gröna ärtor

Här får du recept på en svalkande soppa som passar perfekt som lunch eller en lätt middag. Servera gärna ett gott bröd, smör och ost till om du vill få en lite matigare måltid.

Recept: Örtsoppa med sting

Det är nyttigt, gott och välgörande att använda örter i maten. Här får du ett recept på en kall och somrigt grön soppa med lagom sting i smaken.